Translate

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Ποίησης/e-Charity.gr /



 
Αν ψάχναμε μια λέξη, να περιγράψει το συναίσθημα που γεννά η προσφορά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, να «ζωγραφίσει» την συμπαράστασή μας προς τα παιδιά που στερήθηκαν ένα χάδι ή παλεύουν με ασθένειες, ή να αποτελέσει το συνώνυμο της υποστήριξης προς τους συνανθρώπους μας που αποζητούν την αλληλεγγύη μας για να υπερπηδήσουν τα εμπόδια της ζωής, αυτή θα ήταν η λέξη «ελπίδα».Το e-Charity.gr, από την ίδρυσή του, έδωσε έναν άγραφο όρκο, που πάντα θα υπηρετεί με αγάπη και αφοσίωση. «Να είμαστε εκεί που ο συνάνθρωπός μας, έχει ανάγκη». 

 
Δίπλα σε Ιδρύματα που προστατεύουν παιδιά, μαζί με τους μικρούς και μεγάλους αγωνιστές που παλεύουν με ανίατες ασθένειες, κοντά στους συνανθρώπους μας που αντικρίζουν το σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας, στο πλευρό των συμπολιτών μας που δίνουν μάχη για την αξιοπρέπεια, την κοινωνική συνοχή και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Για να συνεχίσουμε όμως τον αγώνα μας να υποστηρίζουμε όσους μας έχουν ανάγκη, χρειαζόμαστε και τους δικούς μας αρωγούς στο έργο αλληλεγγύης που υπηρετούμε. Εταιρίες και επιχειρήσεις με κοινωνικό προφίλ, αναπτύσσοντας την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη τους, συμπαραστέκονται στην προσπάθειά μας, να κάνουμε τον κόσμο μας, λίγο καλύτερο. 

 
Γιατί, τον κόσμο αυτό τον δανειστήκαμε και οφείλουμε να τον παραδώσουμε στα παιδιά μας, βελτιωμένο και με περισσότερες ευκαιρίες. Για να λάμψει και πάλι η «ελπίδα» πάνω από την χώρα μας, πρέπει όλοι μαζί, να γίνουμε κρίκοι της αλυσίδας ανθρωπιάς. Γιατί «Δεν χρειάζεται πολύ ΑΛΛΑ χρειάζονται ΠΟΛΛΟΙ».

 
Συνδυάζοντας την τέχνη της ποίησης με την προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας, διοργανώσαμε τον πρώτο μας Ποιητικό Διαγωνισμό, συγκεντρώνοντας συμμετοχές ανθρώπων που αγαπούν να εκφράζονται μέσω στίχων. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 150. Πλήθος κόσμου ψήφισε τις συμμετοχές και χάρη στην συμμετοχή τόσο των ποιητών όσο και των ψηφοφόρων, θα ενισχύσουμε τα ιδρύματα που στηρίζουμε. 
 
Το e-Charity.gr ευχαριστεί όλους για την συμμετοχή τους και την συμβολή τους στο έργο μας για την προσφορά στον συνάνθρωπό μας. Η οικονομική υποστήριξη σε κάθε Ίδρυμα θα ανακοινωθεί μέσα από το περιοδικό με αναλυτικό ρεπορτάζ.  Παρακάτω, είναι αναρτημένος ο πίνακας με την αναλυτική ψηφοφορία των 10 πρώτων θέσεων. Συγχαρητήρια στους ποιητές - Ανθρωπιστές και ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες. Όλοι θα ενημερωθούν με προσωπικό e-mail για την συμμετοχή τους και την αναλυτική ψηφοφορία. Για να διαβάσετε το ποίημα του κάθε συμμετέχοντα, μπορείτε να πατήσετε επάνω στο ονοματεπώνυμο και να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη συμμετοχή. 
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ E-Charity.gr  ( οι ψήφοι μέχρι την 31η Αυγούστου 2012)
A/A Ονοματεπώνυμο Συμμετέχοντα Ψήφοι Συμμετέχοντα
1. Αμαράντου Χλόη 1007
2.  Βογιατζή Ευγενία 957
3.  Βούλτσου Ευαγγελία 929
4. Μαλιάλη Μαίρη 418
5. Ευθυμίου Καθολική  401
6. Φρουδάκη Εύα 264
7.  Σιάκας Κωνσταντίνος 256
8. Δέρβου Αρχοντία 251
9. Ξηρογιάννη Ασημίνα 234
10.  Οικονόμου Δημήτρης 203

2 σχόλια: