Translate

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

//// ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ////


                                                             





Από τις 13 Δεκεμβρίου 2015 και κάθε 2η και 4η Κυριακή του μήνα, από τις 6 μ.μ – 9 μ.μ, το Μαύρο Πρόβατο και οι Συνεργάτες του θα βρίσκονται στο The White Rabbit, παρουσιάζοντας τη δουλειά νέων αξιόλογων ποιητών αλλά και προσκαλώντας όσους από τους παρευρισκόμενους το επιθυμούν, να μοιραστούν και να επικοινωνήσουν ποιήματα, σκέψεις και ιδέες.

Ποιοί θα είναι.

Για την Κυριακή 24 Απριλίου, οι προσκεκλημένοι που θα μας συστηθούν διαβάζοντας από 10 ποιήματά τους είναι οι

Mina Xirogianni
• Ξένια Μυλωνάκη


Παράλληλα, θα γίνεται μικρή συζήτηση-παρουσιάση και ελεύθερη συμμετοχή στην ανάγνωση για όλους τους ενδιαφερόμενους, με δήλωση στη λίστα ανάγνωσης. Αν κάποιος επιθυμεί να δηλώσει εκ των προτέρων συμμετοχή στην ανάγνωση, με ποιήματα δικά του ή άλλου, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας εκ των προτέρων είτε στο χώρο. Μέγιστο όριο συμμετοχής είναι τα 5 ποιήματα.

Ποιός ο στόχος.

Στόχος μας η ανάδειξη νέων φωνών μακριά από τους επίσημους λογοτεχνικούς κύκλους, η ουσιαστική συνομιλία και επαφή με το νέο σώμα της ποίησης, όπως και η πρόταση μιας
καλλιτεχνικής “στέγης” για όσους ενδιαφέρονται να συμπλεύσουν μαζί μας.

Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά.

Με το πέρας της συνεύρεσης θα ακολουθήσει μουσική συνέχεια της βραδιάς για γνωριμία, συζητηση και ποτό, στον ισόγειο χώρο του The White Rabbit.

Συνεχίζετε να στέλνετε τα ποιήματά σας, τα πεζά και τα θεατρικά σας κείμενα στο mag@mavroprovato.org, καθώς επίσης να δηλώνετε και συμμετοχή στη λίστα ανάγνωσης εδώ:
https://docs.google.com/forms/d/1tY58_A9M9wudW-K93t_X-pMY5FCpwgK37xShF2RHLao/viewform

Κάθε 2η και 4η Κυριακή του μήνα,
6-9 μ.μ.,
στo The White Rabbit,
Σολωμού 12 & Στουρνάρα 11, Εξάρχεια, Αθήνα

http://mag.mavroprovato.org/article/850