Translate

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΑΛΟΓΟΣ /// ΜΟΥΣΙΚΗ -ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ







Θέμα: Μουσική-ποιητική παράσταση: “Διάλογος” - Ο Γιώργος Ψυχογιός αυτοσχεδιάζει στην ποίηση του Γιώργου Δουατζή, στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.

Ο πολιτιστικός σύλλογος: "Οι φίλοι των γραμμάτων και των τεχνών" και το "Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων" συνεχίζοντας την κοινή τους προσπάθεια για τη διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου στα Χανιά, σας προσκαλούν στην πρωτότυπη μουσική-ποιητική εκδήλωση “Διάλογος” - Ο Γιώργος Ψυχογιός αυτοσχεδιάζει στην ποίηση του Γιώργου Δουατζή. Απαγγέλλει ο ηθοποιός Βαγγέλης Λιοδάκης.

Πρόκειται για τον άμεσο διάλογο δύο τεχνών, ο οποίος παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με σημείο εκκίνησης τα Χανιά, στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, Νικηφόρου Φωκά 3, το

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, στις 21.00' μ.μ.

Η παράσταση περιλαμβάνει τον μουσικό αυτοσχεδιαστικό σχολιασμό στο πιάνο, από τον διεθνούς φήμης αυτοσχεδιαστή, πιανίστα και συνθέτη Γιώργο Ψυχογιό σε ποιήματα του Γιώργου Δουατζή, που θα απαγγείλει ο ηθοποιός Βαγγέλης Λιοδάκης. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν γραμμένα μουσικά μέρη από πριν, αλλά ο Γ. Ψυχογιός ανάλογα με την έμπνευσή του με αφορμή κάθε ποίημα θα συνθέτει μουσική εκείνη τη στιγμή στο πιάνο.


Χορηγός επικοινωνίας: Δίκτυο Fm 91,5
Σχεδιασμός αφίσας, προγράμματος: Βασίλης Πιτσώνης - "Scripta" Πολυμέσα - Διαφήμιση