Translate

Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ //// ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ //// ΤΟ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ NEOY ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «Το αλλιώτικο πάρτι του Νικόλα» Άννα Φωτού - Γεωργία Καρυστιανού 

Οι εκδόσεις «Μέλει»* βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την κυκλοφορία του παιδικού βιβλίου «Το αλλιώτικο πάρτι του Νικόλα» το οποίο απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, μα και σε γονείς!
Σε μια εποχή που όλα φαίνονται ανέφικτα, ο Νικόλας επινοεί τρόπους για να προτρέψει τους γονείς του να γιορτάσουν τα γενέθλιά του σε μια περίοδο που τα οικονομικά της οικογένειας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.

Οι συγγραφείς με τον διττό τους ρόλο (γονείς και οικογενειακοί σύμβουλοι-παιδαγωγοί) δημιούργησαν μια παιδική ιστορία προσιτή και οικεία σε όλα τα παιδιά, παρέχοντας, παράλληλα, συμβουλευτικά κείμενα στους γονείς, που χρειάζονται όσο ποτέ νέες πηγές έμπνευσης, ώστε να διαχειριστούν κάθε νέα πρόκληση για την οικογένεια. Με αφορμή ένα παιδικό πάρτι, παρουσιάζονται νέοι τρόποι για να ανακαλύψουμε την αληθινή ουσία της γιορτής. Ας εμπνευστούμε λοιπόν ποιες αντικαταστάσεις θα μπορούσαμε να κάνουμε για το καλό όλης της οικογένειας και στο τέλος θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, όπως και ο Νικόλας, που στο τέλος έκανε το καλύτερο πάρτι!

Η καταπληκτική εικονογράφηση του Κυριάκου Γουνελά, με τα ζωντανά χρώματα και τα πραγματικά εμπνευσμένα σχέδια, δένει αρμονικά με τo ψυχοπαιδαγωγικό υλικό για γονείς, που κάνει την εμφάνισή του με αποκόμματα εφημερίδων! Τέλος, ο δυναμικός κωδικός QR, που είναι τυπωμένος στην τελευταία σελίδα και το οπισθόφυλλο, είναι ένας δίαυλος επικοινωνίας με τις συγγραφείς και τις εκδόσεις μας, προσφέροντας αποκλειστικά στους κατόχους του παρόντος βιβλίου τη δυνατότητα να απολαμβάνουν επιπλέον υπηρεσίες και προσφορές, χωρίς κανένα επιπρόσθετο κόστος.

Ένα παιδικό βιβλίο-εργαλείο στα χέρια των γονιών, τόσο επίκαιρο, που καθίσταται απαραίτητο σε κάθε οικογένεια. Το «Το αλλιώτικο πάρτι του Νικόλα» κυκλοφορεί σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.melei.gr

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της φιλαναγνωσίας.
Αν είσαι γονιός, σε μέλει…
Melei Publications 

*Οι εκδόσεις «Μέλει» δημιουργήθηκαν το 2013 με γνώμονα την αγάπη για το παιδί και το ενδιαφέρον για την ηθική του διαπαιδαγώγηση. Με σύμμαχο την τεχνολογία, τα παιδικά διηγήματα των εκδόσεών μας είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά και οι γενικότερες δράσεις/δραστηριότητες που ήδη προωθούμε, έχουν σκοπό να προσφέρουν στους γονείς τα «όπλα» για περισσότερο ποιοτικό χρόνο ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας όχι μόνο σε θεωρητικό αλλα και σε πρακτικό επίπεδο. ISBN: 978-618-80605-1-7
ΤΙΜΗ: 10€
                                                          
                                                                           

Οι  εκδόσεις ΜeΛeΙ με ιδιαίτερη  χαρά σας προσκαλούν
            
       στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου


           ''Το αλλιώτικο πάρτυ του Νικόλα''


η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα 

                          ''Β.Γιαννόπουλος''


                 του  Δημαρχείου Κηφισιάς

                  (Διονύσου και Μυρσίνης 2)

       την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 στις 18:30
                           Σας περιμένουμε!


                             Οι   συγγραφείς


             'Αννα Φωτού,Γεωργία Καρυστιανού