Translate

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ONE:STORY


.
Ο ιστοχώρος ONE:STORY είναι μια πειραματική προσπάθεια με στόχο να λειτουργήσει ως ανοικτή λογοτεχνική πλατφόρμα για οποιονδήποτε εκφράζεται δημιουργικά μέσω της γραφής. Πρόκειται για ένα συλλογικό έργο στην κατεύθυνση της ανοικτής λογοτεχνίας που πρεσβεύει η ψηφιακή βιβλιοθήκη www.openbook.gr
Στις σελίδες του θα φιλοξενεί κάθε μέρα και μια καινούρια ιστορία από διαφορετικό συγγραφέα, σαν ένα καθημερινό ψηφιακό ημερολόγιο λόγου. Οι δυνατότητες που προσφέρει το Διαδίκτυο είναι απεριόριστες και μπορούν να γίνουν ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας στα χέρια των σύγχρονων δημιουργών.
Στείλτε προς επιλογή για δημοσίευση ένα δικό σας διήγημα, ώστε να γίνει μέρος της διαδικτυακής ανθολογίας. (Τα διηγήματα θα πρέπει να έχουν έκταση έως 2.000 λέξεις και να συνοδεύονται από βιογραφικό του δημιουργού σε τρίτο πρόσωπο έως 70 λέξεις). Όλες οι ιστορίες που επιλέγονται για τη συλλογή, θα αναρτώνται επίσης καθημερινά στο Facebook και στο Twitter.
Οποιαδήποτε σχόλια, προτάσεις και παρατηρήσεις είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα, καθώς πρόκειται για μια ανοικτή συνεργατική προσπάθεια που διαρκώς θα εξελίσσεται.
_Καλή σας ανάγνωση λοιπόν (και όμορφες εμπνεύσεις!)
Γιάννης Φαρσάρης
giannis.farsaris@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου