Translate

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Tα Σεμινάρια Των Ανοιξιάτικων Ανθρώπων

Ο αγαπημένος καλλιτεχνικός χώρος των «Ανοιξιάτικων Ανθρώπων»
προσφέρει για τη νέα σαιζόν σεμινάρια για όλα τα γούστα, για επαγγελματίες, ερασιτέχνες ή για όσους αγαπούν να εκφράζονται μέσω του θεάτρου, της φωτογραφίας και του ραδιοφώνου!

ΈΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ: 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: www.mindradio.gr


PROJECT 4 ART- 4 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ/DEVISED THEATRE- Εισηγητής: Γιάννης Σαρακατσάνης

-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ- Εισηγήτρια: Δέσποινα Κραουνάκη

-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΙΣΜΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ- Εισηγητής: Γιάννης Κωνσταντακόπουλος

-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑΣ- Εισηγήτριες: Λουκία Μινέτου & Λίνα Μότσιου

Για 2η συνεχόμενη σαιζόν ο Πολυχώρος Spring People διοργανώνει το εκπαιδευτικό Project4Art! Οι συμμετέχοντες/ουσες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν ή και παραπάνω από τους 4 σεμιναριακούς κύκλους, και κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ των 4 τμημάτων ώστε να δημιουργηθεί μία Θεατρική Παράσταση!


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ
Εισηγητής: Παναγιώτης Καλκαβούρας

Αυτό το φθινόπωρο ο Πολυχώρος Spring People διοργανώνει το τρίτο σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου. Η νέα ομάδα φωτογραφίας θα περιπλανηθεί για 5 μήνες στους δρόμους της Αθήνας.
Μια δίωρη συνάντηση της ομάδας την εβδομάδα, θα αναλύει τα "γιατί" της φωτογραφίας και θα λύνει όλα τα "πως" που προκύπτουν σε θέματα τεχνικής, σημειολογίας και σύνθεσης κάδρου.
Έχοντας ως κύριο σκοπό του σεμιναρίου την κατανόηση της φωτογραφίας από τη θέση του θεατή και ύστερα από τη θέση του ιδίου του φωτογράφου, η ομάδα θα δει και θα κατανοήσει όλους τους "μεγάλους" φωτογράφους και μέσα από ασκήσεις-θέματα θα δημιουργήσει τις δικές της εικόνες.
Σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου το blog της ομάδας θα επιτρέπει την καθημερινή συζήτηση μέχρι τον τελικό στόχο...την τρίτη έκθεση φωτογραφίας δρόμου των spring people!



ΣΕΜΙΝΑΡΙO ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ Spring People
Εισηγητές: Λουκάς Φωτόπουλος και Νάσος Νομικός

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί μια συνοπτική ιστορία του ραδιοφώνου από την εποχή του βινυλίου μέχρι την σημερινή ψηφιοποιημένη εποχή των internet radio με καλεσμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που θα καταθέτουν τη δική τους άποψη στο θέμα.
Το επόμενο βήμα έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός εβδομαδιαίου προγράμματος όπου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αναλάβουν μια εικονική ραδιοφωνική δίωρη ζώνη ανάλογα με την προσωπικότητα, τις ατάκες, τη διάθεση που θέλουν να βγάζουν στον ακροατή, ενώ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για αλλαγές στις ζώνες.
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την δική τους εκπομπή σε συνεργαζόμενο studio, θα γνωρίσουν από κοντά ραδιοφωνικό studio και θα συμμετέχουν σε ραδιοφωνική εκπομπή και θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως λειτουργεί ένα internet radio.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα διοργανωθεί ένα event σε γνωστό μπαράκι της Αθήνας, όπου οι σπουδαστές θα παραλάβουν το πιστοποιητικό συμμετοχής τους και θα γνωρίσουν από κοντά γνωστούς καλλιτέχνες και θα πρέπει να τους «αντιμετωπίσουν» με μια συνέντευξη έχοντας και κοινό!

Πληροφορίες- Εγγραφές:
Πολυχώρος Spring People, Αγαθάρχου 12, Ψυρρή
2103252034, springpeople@gmail.com
www.springpeople.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου