Translate

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Περιοδικό Θράκα /// Παράταση ανοιχτού καλέσματος για Ανθολογία Κουήρ Ποίησης ως τις 10.8.2022




[Αναδημοσίευση από το περιοδικό Θράκα]

Οι Εκδόσεις Θράκα και η ομάδα ανθολόγησης της πρώτης εγχώριας Ανθολογίας Κουήρ Ποίησης, ανακοινώνουν την επίσημη λήξη της διαδικασίας, όπως ορίστηκε από την αρχική ανακοίνωση με τελική ημερομηνία αποστολής συμμετοχών την 30η Ιουνίου 2022, και με χαρά ενημερώνουν για την παράταση της διαδικασίας ως τις 10 Αυγούστου.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένα για την πολυπληθή συμμετοχή όλων αυτών των πλασμάτων που εμπιστεύτηκαν τις ποιητικές τους εργασίες, ώστε να συμπεριληφθούν σε αυτή την καλλιτεχνική δράση με όλη την ξεχωριστή της κοινωνική και πολιτική σημασία.
Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το σημείωμα μας, έχουν παραληφθεί οι δουλειές από 85 ποιητά, με όλον τον πλούτο τεχνοτροπιών, συναισθήματος, ατμόσφαιρας και βιωμάτων που αυτό συνεπάγεται. Μέσα στον όγκο αυτό της καλλιτεχνικής έκφρασης που έχει παραχθεί ήδη μπόρεσε να εκφραστεί μια ευρύτατη ποικιλία εμπειριών, μια ανθρωπογεωγραφία με πλατιά εκπροσώπηση και μια ανεκτίμητη δήλωση παρουσίας στον αγώνα για συμπερίληψη, ορατότητα, προσβασιμότητα, αυτοπραγμάτωση, αυτοέκφραση και συνείδηση της ανάγκης για κοινωνική συνύπαρξη και δράση, κόντρα στην απομόνωση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρατείνουμε την διαδικασία για έναν ακόμη μήνα, ώστε να έχουν την ευκαιρία ακόμα περισσότερα άτομα να συμμετάσχουν και να μοιραστούν μαζί μας σε αυτό το απαιτητικό, θαρραλέο και, μπορούμε να πούμε, απαραίτητο εγχείρημα τη δική τους φωνή και ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου