Translate

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Βιβλιοπωλείο Μονόκλ: Ένα νέο βιβλιοφιλικό στέκι στο κέντρο της Αθήνας

 



Το βιβλιοπωλείο Μονόκλ άνοιξε πρόσφατα την κίτρινη πόρτα του στην καρδιά της Αθήνας , στην οδό Φειδίου 11 και μας περιμένει να περιπλανηθούμε στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του. Με επιλεγμένους τίτλους από πεζογραφία, ποίηση, δοκίμιο, θέατρο, ιστορία, τέχνες, λογοτεχνικά περιοδικά, κόμιξ και βιβλία από δεύτερο χέρι, το Μονόκλ φιλοδοξεί να γίνει το νέο μας βιβλιοφιλικό στέκι!

Στόχος, μεταξύ πολλών άλλων, είναι η διοργάνωση  θεματικών κύκλων εκδηλώσεων με κεντρικό άξονα το βιβλίο καθώς και συζητήσεις για την τέχνη, αναγνώσεις, αφιερώματα στην παιδική και εφηβική λογοτεχνία, συναντήσεις με συγγραφείς και όχι μόνο.

Ψυχή του Μονόκλ ο ποιητής Αντώνης Τσόκος, δημιουργός επίσης του πολύ επιτυχημένου ομώνυμου ηλεκτρονικού λογοτεχνικού περιοδικού (https://www.monocleread.gr/ )που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εξαιρετικά αγαπητό στους αναγνώστες του.

Το Μονόκλ  αναμένεται να ξεκινήσει εντός των επόμενων μηνών και την εκδοτική του δραστηριότητα πάντα με γνώμονα την αγάπη για την καλή ελληνική και ξένη λογοτεχνία.

 

Βιβλιοπωλείο Μονόκλ

Ταχ. Δ/νση: Φειδίου 11, Αθήνα

Τηλ.: 212 1061611

e-mail: info@monocleread.gr