Translate

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Μαθήματα Τραγουδοποιΐας από τον Φοίβο Δεληβοριά


















Ο Φοίβος Δεληβοριάς παραδίδει 12 δίωρα μαθήματα τραγουδοποιΐας στο Χαλκηδόνιο Ωδείο.Ξεκινώντας από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και για 12 Δευτέρες ο νέος μουσικός που ενδιαφέρεται για το λεγόμενο songwriting μπορεί να μάθει:

α) τι σημαίνει τραγουδοποιός: ιστορική αναδρομή του φαινομένου, από την αρχαιότητα στους τροβαδούρους κι από τον Brel και τον Dylan στο χιπ χοπ και στην σκηνή των εναλλακτικών τραγουδοποιών. Ιδιαίτερη μνεία στην ιστορία της ελληνικής τραγουδοποιΐας.

β) πως λειτουργεί συνδιαστικά η στιχουργική, η μελοποίηση και η ερμηνεία σε ένα ενιαίο σύνολο.Τεχνικές, προσεγγίσεις, ασκήσεις.

γ) Πρακτική: ο κάθε σπουδαστής γράφει και δοκιμάζει τραγούδια πάνω σε δεδομένα στιχουργικά θέματα, ρυθμούς ή μουσική υφή.

Τα μαθήματα θα τελειώσουν με μικρή συναυλία όπου θα παρουσιαστούν τα τραγούδια των σπουδαστών, με μικρούς προλόγους από τον Φοίβο.
Τα μαθήματα αφορούν τραγουδοποιούς, στιχουργούς και συνθέτες, αρχάριους και προχωρημένους, καθώς και απλούς εραστές της τέχνης του τραγουδιού που θα μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα ως ακροατές.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Δευτερα 7-9 μ.μ. από 7 Νοεμβρίου στο
Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 )

Δηλώσεις Συμμετοχής στα τηλ.2102530080 και 2102856196
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου